Resurs World

Resurs World är ett kreditkort som kostar 1068 kr/år med en kredit på upp till 200 000 kr som du kan använda när du behöver. Du betalar endast ränta för den del av krediten du använder ifall du väljer att delbetala. Du har 56 räntefria dagar på hela krediten. Efter de räntefria dagarna är krediträntan 16,32 % på det utnyttjade kreditbeloppet.

Betalar du hela fakturabeloppet när räkningen kommer så tillkommer alltså ingen kreditränta på dina varuköp.

För att ansöka om kreditkortet från Resurs World måste du ha fyllt 18 år. Ansökan tar bara några minuter och du får svar direkt.

Klicka här för att ansöka nu!

Frågor och svar om Resurs World

Har Resurs World någon bonus?

Ja, med ett Resurs World kreditkort tjänar du bonuspoäng på alla inköp som du gör med kortet. Du tjänar in en bonuspoäng per spenderad krona.

Bonuspoängen kan du sedan använda för att handla med i Resurs poängshop där det finns massor av olika varor och tjänster att ta del av för dig som kortinnehavare.

Vilken kundtjänst har Resurs World?

Alla som har ett Resurs World kreditkort kan använda sig av Resurs Bank kundtjänst. Den nås per telefon på nummer 0771-11 22 33. Kundtjänst håller öppet helgfria vardagar mellan klockan 8 och klockan 18.

Hos Resurs Bank finns också en stor FAQ-sektion på bankens hemsida. Där hittar du svar på de flesta frågor som brukar dyka upp gällande Resurs World kreditkort.

Är Resurs World ett mastercard?

Ja, Resurs World är ett Mastercard som kostar 89 kronor i månaden att inneha. Med ett Resurs World kreditkort kan du ansöka om kredit på upp till 200 000 kronor.

Du kan använda ditt Resurs World för att betala och ta ut pengar både i Sverige och utomlands.

Läs mer om Resurs World

Jämför fler kreditkort