Kreditkort jämförelse bakgrund
Kreditkort jämförelse logo

Resurs World


Resurs World ett utmärkt kreditkort att överväga och ligger på plats 6 av 13 i vår lista över bästa kreditkort 2023.

Det bästa med Resurs World

Resurs World erbjuder ett kreditkort fyllt med exklusiva förmåner och flexibilitet. Med en räntefri delbetalning på upp till 60 dagar och en högsta kredit på 200 000 kr så får du ekonomisk frihet. Lägg till concierge service och tillgång till lounger på flygplatser och du har ett kort som förhöjer din livsstil.

  • Resurs World kreditkort
Kredit 15 000 kr, räntefri delbet i 6 mån, 6 st delbetalningar på 2 539 kr (ink adm. Avg 39 kr), 97 kr uppl.avg, effektiv ränta 3,65 %. Totalbelopp 15 331 kr exkl månadsavgift 89 kr.

Kortinformation

Det finns många anledningar till varför Resurs Worlds kreditkort står ut från andra kreditkort på marknaden. För det första erbjuder kortet en imponerande högsta kredit på 200 000 kr, vilket är högre än många andra kreditkort. Detta gör att du får den ekonomiska friheten att göra stora inköp eller hantera oväntade utgifter med lätthet.

En annan fördel är att Resurs World erbjuder räntefri delbetalning i upp till 60 dagar. Detta innebär att du kan göra inköp och betala tillbaka summan inom två månader utan att oroa dig för extra kostnader i form av ränta.

Resurs Worlds kreditkort kommer också med en årsavgift på 1 068 kr. Även om detta kan ses som en hög årsavgift jämfört med andra kreditkort så är det viktigt att notera att de exklusiva förmånerna och den höga kreditgränsen mer än väl kompenserar för kostnaden.

En av de mest attraktiva förmånerna med Resurs Worlds kreditkort är concierge service. Denna tjänst erbjuder kostnadsfri hjälp med bokning av resor, evenemang och mycket mer vilket gör ditt liv betydligt enklare.

Dessutom får du tillgång till lounger på flygplatser genom Lounge Key. Detta är en unik förmån som låter dig slappna av i komfort innan ditt flyg, något som är särskilt värdefullt för dig som reser ofta.

Men det slutar inte där. Resurs World kreditkort erbjuder också bonus på alla köp. För varje spenderad krona får du en poäng, och dessa poäng kan sedan användas för att få varor och andra tjänster. Detta gör att kortet inte bara är praktiskt utan också ekonomiskt fördelaktigt.

Förutom alla dessa förmåner så kommer Resurs Worlds kreditkort med en kompletterande reseförsäkring. Detta inkluderar försening av allmänt transportmedel och andra förmåner som gör ditt resande säkrare och mer bekymmersfritt.

Resurs World får höga betyg när det kommer till användarvänlighet. Kortet är kompatibelt med både Apple Pay och Google Pay, vilket gör det enkelt att göra snabba och säkra betalningar direkt från din smartphone.

Det är också värt att notera att Resurs World är en del av Resurs Bank, en pålitlig finansiell institution. Detta innebär att du kan känna dig trygg med att använda deras tjänster och det ger också en extra nivå av säkerhet och förtroende.

Läs mer

Fördelar med Resurs World

  • Hög kreditgräns på 200 000 kr
  • Räntefri delbetalning i upp till 60 dagar
  • Concierge service för en lyxigare livsstil
  • Tillgång till lounger på flygplatser genom Lounge Key
  • Bonus på alla köp och 1 poäng per spenderad krona
  • Kompatibel med Apple Pay och Google Pay
  • Kompletterande reseförsäkring som inkluderar försening av allmänt transportmedel

Nackdelar med Resurs World

  • Hög årsavgift på 1 068 kr

Bästa kreditkortet 2023

Resurs World har fått högt betyg i flera recensioner och kategoriseras ofta som ett av de bästa kreditkorten för 2023 och på vår topplista ligger det på plats 6/13. Med en hög kreditgräns, flexibla betalningsalternativ och en rad exklusiva förmåner är detta ett kreditkort som sätter en hög standard för vad man kan förvänta sig av ett premiumkreditkort.

Omdöme av Resurs World kreditkort

Vanliga frågor och svar om kreditkort från Resurs World

Vad är de unika fördelarna med Resurs World kreditkort?

Resurs World kreditkort erbjuder en rad unika fördelar som concierge service, tillgång till lounger på flygplatser genom Lounge Key, och en högsta kreditgräns på 200 000 kr. Kortet erbjuder också räntefri delbetalning i upp till 60 dagar och 1 bonuspoäng per spenderad krona.

Är Resurs Bank ett bra val för kreditkort?

Ja, Resurs Bank är en pålitlig finansiell institution som erbjuder Resurs World kreditkort fyllt med exklusiva förmåner och flexibilitet. Dessutom får du tillgång till ett brett utbud av tjänster och en hög kreditgräns.

Är det värt att skaffa ett kreditkort?

Ja, särskilt om du väljer Resurs World kreditkort. Det ger dig ekonomiskt frihet med en hög kreditgräns och räntefri delbetalning samt tillgång till exklusiva förmåner som lounge access och concierge service.

Vad får du om du väljer Resurs World?

Om du väljer Resurs World får du en hög kreditgräns på 200 000 kr, concierge service, och tillgång till lounger på flygplatser. Du får även 1 bonuspoäng per spenderad krona och räntefritt i upp till 60 dagar.

Är kreditkort bra att ha för resor?

Ja, särskilt Resurs World kreditkort som är utformat för resenärer. Det inkluderar bland annat lounge access och concierge service, som kan göra ditt resande mer bekvämt och lyxigt.

Hur jämför sig Resurs World med Resurs Bank Woman Card?

Resurs World är mer inriktat på resenärer och de som söker lyxiga förmåner som concierge service och lounge access. Resurs Bank Woman Card har andra förmåner som kan vara mer anpassade för andra behov.

Hur fungerar kreditkort hos andra banker som Swedbank?

Andra banker som Swedbank erbjuder också kreditkort, men de kommer inte med samma nivå av exklusiva förmåner som Resurs World. Till exempel saknar de ofta concierge service och tillgång till exklusiva lounger.

Vad är Resurs Bank Worlds unika försäljningspunkter?

Resurs Bank Worlds unika försäljningspunkter inkluderar en hög kreditgräns på 200 000 kr, räntefri delbetalning i upp till 60 dagar och exklusiva förmåner som concierge service och lounge access.

Är Resurs World kreditkort bra för hela familjen?

Ja, Resurs World kreditkort är bra för hela familjen eftersom det erbjuder flexibilitet och en rad förmåner som kan utnyttjas av alla familjemedlemmar. Det är möjligt att skaffa extrakort för 50 kr styck.

Vad är effektiva räntan för Resurs World kreditkort?

Effektiva räntan för Resurs World kreditkort ligger på 27,89 %, men det är viktigt att notera att kortet erbjuder räntefri delbetalning i upp till 60 dagar.

Finns det en årsavgift för Resurs World kreditkort?

Ja, årsavgiften för Resurs World kreditkort är 1068 kr per år (89 kr per månad). Men det kompenseras av de många exklusiva förmånerna.

Hur många poäng per krona får man med Resurs World?

Med Resurs World får du 1 poäng per krona som du sedan kan använda i deras poängshop.

Hur mycket kostar det att teckna ett betalskydd för Resurs World?

Kostnaden för att teckna ett betalskydd för Resurs World varierar, men det är en extra tjänst som du kan lägga till för ökad trygghet.

Vad ingår i Resurs Worlds kompletterande reseförsäkring?

I Resurs Worlds kompletterande reseförsäkring ingår bland annat försening av allmänt transportmedel och andra förmåner som gör ditt resande säkrare och mer bekymmersfritt. Se deras sida för fler försäkringar som ingår.

Hur många gånger per år kan man använda lounge access med Resurs World?

Det är inte begränsat hur många gånger per år du kan använda lounge access med Resurs World kreditkort, vilket gör det bra för frekventa resenärer. Dock tillkommer en avgift för varje besök efter dina fyra första besök varje år.

Kan man få SMS-kvitto med Resurs World?

Ja, du får SMS-kvitto på köp över 500 kronor som du gör med kortet.

Hur lång tid tar det att ansöka om Resurs World kreditkort?

Normalt får du besked direkt efter att ha ansökt, blir du godkänd så har du kortet i brevlådan inom några arbetsdagar.

Vilka kreditkort är bäst för att samla bonuspoäng?

Resurs World är ett av de bästa korten för att samla bonuspoäng, eftersom du får hela 1 bonuspoäng per spenderad krona som du sedan kan använda i deras poängshop.

Hur ofta får man bonuspoäng med Resurs World?

Du får bonuspoäng varje gång du använder ditt Resurs World kreditkort för inköp.

Finns det någon månadsavgift för Resurs World kreditkort?

Ja, det finns en månadsavgift på 89 kr för Resurs World kreditkort, men det kompenseras av de många exklusiva förmånerna.

Kan man använda Resurs World kreditkort internationellt?

Ja, du kan använda ditt Resurs World kreditkort internationellt. Det fungerar överallt där Mastercard accepteras och du får tillgång till exklusiva lounger på flygplatser världen över.

Kreditkort jämförelse bakgrund
Intresserad av Resurs World?

TILL ANSÖKAN