Collector Easyliving

Collector Easyliving är ett kreditkort som kostar 195 kr/år med en kredit på upp till 100 000 kr som du kan använda när du behöver. Du betalar endast ränta för den del av krediten du använder ifall du väljer att delbetala. Du har 56 räntefria dagar på hela krediten. Efter de räntefria dagarna är krediträntan 17,25 % på det utnyttjade kreditbeloppet.

Betalar du hela fakturabeloppet när räkningen kommer så tillkommer alltså ingen kreditränta på dina varuköp.

För att ansöka om kreditkortet från Collector Easyliving måste du ha fyllt 20 år. Ansökan tar bara några minuter och du får svar direkt.

Klicka här för att ansöka nu!

Frågor och svar om Collector Easyliving

Kan man logga in på Collector Easyliving?

Ja, på sätt och vis. Som kortinnehavare av ett Collector Easyliving kreditkort kan du logga in på Mina Sidor hos kortutgivaren Collector Bank och i Collector Bank app.

Inne på mina sidor kan du se en mängd saker som gäller ditt Collector Easyliving kreditkort, bland annat aktuellt saldo, tidigare transaktioner och dina fakturor.

Hur funkar Collector Easyliving kreditkort?

Collector Easyliving kreditkort fungerar precis som ett vanligt kreditkort på så vis att du använder kortet för att handla på kredit och sedan får en faktura på totalbeloppet månaden därpå. När du fått fakturan kan du sedan välja att betala tillbaka hela beloppet på en gång alternativt lägga upp betalningen på flera kommande fakturor och därmed betala tillbaka ett mindre belopp varje gång.

Collector Easyliving är ett väldigt förmånligt kort för den som tycker om att resa eftersom det ingår en reseförsäkring som ger ut en väldigt hög ersättning för flera typer av skador. Kreditkortet tar heller inte ut någon avgift för valutaväxling vilket gör att det står sig väldigt bra i konkurrens med andra kreditkort på marknaden när det gäller att välja ett kort att ta med på resan.

Samarbetar Collector Easyliving med butiker?

Ja, Collector Easyliving kreditkort samarbetar indirekt med butiker. Du kan nämligen ansluta ditt Collector Easyliving kreditkort till såväl SAS Eurobonus som Meniga Rewards och på så vis ta del av de bonusar, erbjudanden, cashbacks och rabatter som dessa program erbjuder.

Om du ansluter ditt Collector Easyliving kreditkort till SAS Eurobonus tjänar du pengar när du handlar på över 2000 utvalda ställen i Skandinavien. Om du ansluter kreditkortet till Meniga Rewards får du skräddarsydda erbjudanden och cashback på allt du handlar hos utvalda butiker och restauranger som till exempel Lyko, Max, Matsmart, Mathem och Nextory.

Har Collector Easyliving någon bonus?

Nej, Collector Easyliving kreditkort har inget eget bonusprogram som du som kortinnehavare kan ta del av. Däremot kan du koppla upp ditt Collector Easyliving kreditkort till förmånliga program för bonus och cashback som SAS Eurobonus och Meniga Rewards.

Med SAS Eurobonus samlar du poäng när du använder kreditkortet för att handla hos över 2000 utvalda ställen i Skandinavien. Poängen kan sedan växlas in och användas till att bland annat beställa flygbiljetter. Med Meriga Rewards får du skräddarsydda erbjudanden och cashback när du använder kortet för att göra inköp i utvalda butiker och på utvalda restauranger.

Vilken kundtjänst har Collector Easyliving?

Collector Easyliving kreditkort erbjuder en modern och proffsig kundtjänst som du kan kontakta på flera olika sätt. Som innehavare av ett Collector Easyliving kreditkort kan du kontakta kundtjänst dygnet runt genom att skriva ett säkert meddelande via Collector Banks hemsida.

Du kan även kontakta kundtjänst via telefon på helgfria vardagar mellan klockan 8 och klockan 17. Collector Easyliving erbjuder också en spärrtjänst som är öppen dygnet runt. Om du behöver spärra ditt Collector Easyliving kreditkort gör du det enklast via Collector Banks app men det går också att ringa 010-161 00 66 dygnet runt.

Är Collector Easyliving ett mastercard?

Ja, Collector Easyliving kreditkort är ett mastercard. Du kan använda kreditkortet för att göra inköp och ta ut pengar i bankomat både i Sverige samt i de flesta länder över hela världen.

Hur sätts räntan på Collector Easyliving?

Räntan för Collector Easyliving kreditkort är förutbestämd. Varje gång du använder kreditkortet för att handla har du upp till 56 räntefria dagar på det du handlar. När de räntefria dagarna har gått tillkommer en årsränta på 17,25 procent och du behöver betala minst 2,8 procent av den totala skulden varje månad.

Vilka betyg får Collector Easyliving i olika recensioner?

Collector Easyliving kreditkort får ofta ett mycket högt totalbetyg när sajter som jämför olika kreditkort får säga sitt. Det som många recensenter delar ut extra plus för är att Collector Easyliving kreditkort kommer med en exceptionellt stark reseförsäkring och att det inte tillkommer något valutapåslag när man tar ut pengar eller handlar med kortet utomlands.

Att flera kostnadsfria försäkringar ingår är något som också ofta nämns i positiva ordalag i dessa recensioner. När det gäller negativa saker med kreditkortet anmärker en del recensenter på att Collector Easyliving inte har något eget bonusprogram.

Var hittar man sin faktura från Collector Easyliving?

Din faktura från Collector Easyliving kreditkort skickas en gång i månaden och du väljer själv om du vill få fakturan som pappersfaktura med posten eller om du vill ha den som digital faktura till din e-postadress.

Du hittar dessutom alla dina fakturor inne på Mina Sidor hos Collector Bank, eller genom att logga in via Collector Banks app.

Har Collector Easyliving en app?

Ja, Collector Easyliving kreditkort ingår i appen som kortutgivaren Collector Bank har. I Collector Bank app samlas all information som rör ditt kreditkort. Bland annat kan du där inne se ditt aktuella saldo, dina tidigare transaktioner och samtliga fakturor.

Appen är gratis att ladda hem och hittas där appar finns, det vill säga i appbutiker som till exempel Google Play eller App Store.

Vilka omdömen brukar Collector Easyliving få?

Collector Easyliving kreditkort får ofta bra betyg på sajter där användare själva kan betygsätta olika kreditkort. Något som drar upp betyget för Collector Easyliving kreditkort är att det ingår en väldigt bra reseförsäkring som ger större utbetalningar än de flesta konkurrerande försäkringar.

Ett annat plus enligt många användare är att det inte tillkommer något valutapåslag när man använder kortet utomlands.

Finns e-faktura hos Collector Easyliving?

Ja, det går att få e-faktura från Collector Easyliving. E-fakturan startar du själv i din internetbank.

Har Collector Easyliving någon reseförsäkring?

Ja, med Collector Easyliving kreditkort ingår en reseförsäkring utan självrisk genom försäkringsbolaget ERV när du betalar minst 50 procent av din resa med kreditkortet. Försäkringen gäller kortinnehavaren och dennes partner, samt barn under 23 år som är folkbokförda på samma adress.

I jämförelse med andra reseförsäkringar så är den reseförsäkring som ingår med Collector Easyliving kreditkort väldigt generös. Den ger både högre ersättningsbelopp än de flesta konkurrenter och täcker en mängd olika typer av händelser.

Kan jag ta ut i bankomat med Collector Easyliving?

Ja, du kan ta ut pengar i bankomat med ditt Collector Easyliving kreditkort. Det fungerar både i Sverige och utomlands.

Läs mer om Collector Easyliving

Jämför fler kreditkort