Marginalen Gold

Marginalen Gold är ett kreditkort som kostar 195 kr/år med en kredit på upp till 100 000 kr som du kan använda när du behöver. Du betalar endast ränta för den del av krediten du använder ifall du väljer att delbetala. Du har 56 räntefria dagar på hela krediten. Efter de räntefria dagarna är krediträntan 16,90 % på det utnyttjade kreditbeloppet.

Betalar du hela fakturabeloppet när räkningen kommer så tillkommer alltså ingen kreditränta på dina varuköp.

För att ansöka om kreditkortet från Marginalen Gold måste du ha fyllt 20 år. Ansökan tar bara några minuter och du får svar direkt.

Klicka här för att ansöka nu!

Frågor och svar om Marginalen Gold

Kan man logga in på Marginalen Gold?

Ja, när du innehar ett Marginalen Gold kreditkort kan du logga in hos kortutgivaren Marginalen Bank där du automatiskt får ett konto på Mina Sidor. Inne på Mina Sidor kan du hitta massor av information om ditt Marginalen Gold kreditkort. Bland annat ser du aktuellt saldo, alla transaktioner du gjort med kortet samt dina fakturor.

Hur funkar Marginalen Gold kreditkort?

Marginalen Gold kreditkort är ett ganska vanligt kreditkort som fungerar precis som de flesta liknande kort som finns på marknaden. Med ett Marginalen Gold kreditkort kan du använda kortet och göra inköp på kredit, som du sedan betalar tillbaka som tidigast månaden därpå. Varje månad får du en faktura på alla inköp du gjort med ditt Marginalen Gold kreditkort och du kan då välja att betala tillbaka hela beloppet på en gång eller dela upp totalsumman på flera delbetalningar och betala över en längre tidsperiod.

Marginalen Gold är ett kreditkort som är som främst riktar sig till användare som handlar mycket på nätet. Tack vare ett generöst system för cashbacks kan kortinnehavaren använda Marginalen Gold kreditkort för att spara stora summor när denne shoppar i omkring 300 e-butiker.

Samarbetar Marginalen Gold med butiker?

Ja, Marginalen Gold kreditkort samarbetar med omkring 300 e-butiker inom vitt skilda branscher. Med ett Marginalen Gold kreditkort kan du få cashback när du handlar med kortet i någon av alla dessa anslutna butiker och på så vis spara in stora summor pengar varje år.

Har Marginalen Gold någon bonus?

Nej, Marginalen Gold kreditkort ger ingen bonus och har inget bonusprogram. Däremot har de ett generöst program för cashback som ger dig som kortinnehavare pengar tillbaka när du använder kortet för att handla i någon av de cirka 300 e-butiker som är anslutna till Marginalen Golds cashback program.

Vilken kundtjänst har Marginalen Gold?

För kortinnehavare som har ett Marginal Gold kreditkort finns kundtjänst i form av den centrala kundservice-avdelningen hos kortutgivaren Marginalen Bank. Dit kan privatkunder med frågor om Marginalen Gold kreditkort vända sig via telefon på helgfria vardagar mellan klockan 8 och klockan 20 samt på helger mellan 9 och 17.

På Marginalen Banks hemsida kan du som innehavare av ett Marginalen Gold kreditkort dessutom hitta en utförlig frågor och svar-sektion där du hittar svar på de flesta vanliga frågor som rör ditt Marginalen Gold kreditkort. På hemsidan finns också ett kundforum där du som kortinnehavare kan skriva in dina frågor via ett säkert meddelande och ofta få svar inom högst ett par dagar.

Är Marginalen Gold ett mastercard?

Nej, Marginalen Gold kreditkort är inte ett mastercard. Kreditkortet är ett VISA-kort. Det kan användas för att ta ut pengar i bankomat och för att handla i både fysiska butiker och på nätet. Marginalen Gold kreditkort går att använda såväl i Sverige som när du befinner dig på resande fot utomlands.

Har Marginalen Gold en app?

Marginalen Gold kreditkort ges ut av Marginalen Bank och som kortinnehavare kan du därför med fördel använda dig av Marginalen Bank app där du kan hitta saldo, transaktioner och annan viktig information som rör Marginalen Traveller kreditkort.

Appen är gratis att ladda hem och finns att hämta hos de flesta stora appbutiker som till exempel App Store, Google Play med flera. Appen har ett snyggt gränssnitt och är väldigt enkel att använda.

Vilka omdömen brukar Marginalen Gold få?

Marginalen Gold kreditkort får oftast höga betyg på sajter där användare själva kan lämna omdömen. Kortet anses allmänt som ett bra kort som egentligen inte har några svagheter. Något som sticker ut lite extra i positiv bemärkelse enligt många användare är att kortet har bra försäkringar och en hög beviljandegrad.

Enstaka användare tycker det är dåligt att Marginalen Gold kreditkort inte har något bonusprogram, medan andra tycker att cashback programmet kompenserar för det.

Finns e-faktura hos Marginalen Gold?

Ja, det finns e-faktura hos Marginalen Gold kreditkort. Du registrerar e-faktura via din internetbank och får då fakturan digitalt varje månad.

Kan jag ansluta Marginalen Gold till autogiro?

Ja, det går att ansluta sitt Marginalen Gold kreditkort till autogiro. Det gör du via din internetbank.

Har Marginalen Gold någon reseförsäkring?

Ja, Marginalen Gold kreditkort har ett paket av reseförsäkringar som gäller om du betalar minst 75 procent av din resa med kreditkortet. I reseförsäkringen ingår en mängd olika saker som till exempel avbeställningsskydd upp till 20 000 kronor per person, försäkring mot bagageförsening på upp till 3000 kronor per person, och mycket annat.

Kan jag ta ut i bankomat med Marginalen Gold?

Ja, du kan använda ditt Marginalen Gold kreditkort för att ta ut kontanter i bankomat. Det fungerar att göra både i Sverige och utomlands.

Läs mer om Marginalen Gold

Jämför fler kreditkort