Kreditkort jämförelse bakgrund
Kreditkort jämförelse logo

Marginalen Gold


Marginalen Gold ett utmärkt kreditkort att överväga och ligger på plats 8 av 9 i vår lista över bästa kreditkort 2024.

Det bästa med Marginalen Gold

Marginalen Gold kreditkort är inte bara en betalningsmetod. Det erbjuder en rad fördelar som upp till 50 räntefria dagar, omfattande försäkringar och bonuspoäng på dina köp. Dessutom är det möjligt att ha två betalningsfria månader, vilket kan vara en livräddare i ekonomiskt svåra tider.

  • Marginalen Gold kreditkort

Kortinformation

Marginalen Gold kreditkort ger dig upp till 50 räntefria dagar. Detta betyder att du kan handla smart utan att oroa dig för höga räntor om du betalar tillbaka inom denna period. Marginalen Gold erbjuder också en kreditgräns på upp till 100 000 kr vilket ger dig ekonomisk frihet att göra större inköp.

En av de stora fördelarna med Marginalen Gold är de omfattande försäkringarna som ingår. Dessa inkluderar bland annat reseförsäkringar, bilbärgning och assistans samt försening av allmänt färdmedel.

Marginalen Gold erbjuder två betalningsfria månader per år. Detta ger dig flexibiliteten att skjuta upp dina betalningar utan extra kostnad, vilket kan vara särskilt användbart under svårare tider eller vid oväntade utgifter.

Marginalen Gold har en årsavgift på 195 kr. Detta gör kortet mycket attraktivt för nya användare.

Marginalen Gold kreditkort är kompatibelt med Google Pay, Apple Pay och Samsung Pay. Det gör det enkelt att handla smart och bekvämt utan fysiskt kort.

Marginalen Gold kreditkort erbjuder upp till 50 räntefria dagar. Om du väljer att delbetala, kan du göra det räntefritt i upp till 36 månader.

Marginalen Gold kreditkort erbjuder en kreditgräns på upp till 100 000 kr. För kontantuttag är gränsen 15 000 kr per rullande 7 dagar och max 10 000 kr per enskild dag.

För att ansöka om Marginalen Gold måste du vara minst 20 år och ha en årsinkomst på minst 120 000 kr.

Marginalen Banks kundtjänst är öppen mellan 08:00 och 20:00, och de är mycket hjälpsamma och kunniga. De kan nås via telefon eller e-post.

Marginalen Gold är ett av de mest mångsidiga kreditkorten på marknaden. Det erbjuder en rad fördelar som gör det till ett utmärkt val för både vardagliga inköp och resor.

Marginalen Gold kreditkort kommer med hög säkerhet. Det inkluderar en unik PIN-kod för varje kort och möjlighet till att spärra kortet via Marginalen Banks kundtjänst.

Läs mer

Fördelar med Marginalen Gold

  • Upp till 50 räntefria dagar
  • Omfattande försäkringar som ingår
  • Två betalningsfria månader per år
  • Stöder Google Pay, Apple Pay och Samsung Pay
  • Kreditgräns upp till 100 000 kr

Nackdelar med Marginalen Gold

  • Årsavgift på 195 kr från och med det andra året
  • Högre åldersgräns och inkomstkrav jämfört med andra kreditkort

Bästa kreditkortet 2024

Marginalen Gold har fått högt betyg i flera recensioner och kategoriseras ofta som ett av de bättre kreditkorten för 2024 och på vår topplista ligger det på plats 8/9. Med 195 kr i årsavgift, omfattande försäkringar och en räntefri period på upp till 50 dagar så är kortet mycket trevligt.

Omdöme av Marginalen Gold kreditkort

Vanliga frågor och svar om kreditkort från Marginalen Gold

Vad är den maximala kreditgränsen för Marginalen Gold kreditkort?

Marginalen Gold kreditkort erbjuder en maximal kreditgräns på upp till 100 000 kr. Detta ger användaren stor ekonomisk flexibilitet för att göra både små och stora köp.

Vilka försäkringar ingår med Marginalen Gold?

Marginalen Gold kommer med omfattande försäkringar, inklusive reseförsäkring, bilbärgning och assistans. Dessutom erbjuds försening av allmänt färdmedel som en del av försäkringarna.

Finns det några betalningsfria månader med Marginalen Gold?

Ja, Marginalen Gold erbjuder två betalningsfria månader per år. Detta ger dig möjligheten att skjuta upp betalningar utan extra kostnad.

Hur mycket är årsavgiften för Marginalen Gold kreditkort?

Årsavgiften för Marginalen Gold är 195 kr per år.

Är Marginalen Gold kreditkort kompatibelt med mobila betalningslösningar?

Ja, Marginalen Gold är kompatibelt med Google Pay, Apple Pay och Samsung Pay, vilket gör det enkelt att betala i butiker och online.

Hur många räntefria dagar erbjuder Marginalen Gold?

Marginalen Gold kreditkort erbjuder upp till 50 räntefria dagar. Detta gör det möjligt att handla nu och betala senare utan att råka ut för någon ränta.

Finns det några ålders- eller inkomstkrav för att ansöka om Marginalen Gold?

Ja, för att ansöka om Marginalen Gold måste du vara minst 20 år och ha en årsinkomst på minst 120 000 kr.

Vad är kundtjänstens öppettider för Marginalen Bank?

Marginalen Banks kundtjänst är öppen mellan 08:00 och 20:00. De är tillgängliga via telefon eller e-post och är mycket hjälpsamma.

Hur bra är Marginalen Gold jämfört med andra kreditkort?

Marginalen Gold är ett av de mest mångsidiga och fördelaktiga kreditkorten på marknaden idag. Med dess omfattande fördelar som 50 räntefria dagar och försäkringar, är det ett utmärkt val för en mängd olika behov.

Hur fungerar delbetalning med Marginalen Gold?

Marginalen Gold kreditkort erbjuder möjligheten till räntefri delbetalning i upp till 36 månader, vilket ger dig flexibilitet i hur du betalar tillbaka dina inköp.

Finns det några kontantuttagsgränser med Marginalen Gold?

Ja, med Marginalen Gold kreditkort kan du göra kontantuttag upp till 10 000 kr per dag, max 25 000 kr per rullande 7 dagar.

Hur kan jag ta del av försäkringar som ingår med Marginalen Gold?

Du kan ta del av de försäkringar som ingår med Marginalen Gold genom att använda kortet för att betala för den tjänst eller produkt som försäkringen gäller för. Detta aktiverar automatiskt försäkringen.

Finns det några kostnader för att ha en e-faktura med Marginalen Gold?

Nej, det finns inga extra kostnader för att ha en e-faktura med Marginalen Gold. Det är en bekväm och miljövänlig betalningsmetod.

Hur fungerar räntefri delbetalning med Marginalen Gold?

Marginalen Gold erbjuder räntefri delbetalning i upp till 36 månader. Detta ger dig möjligheten att betala tillbaka större inköp över tid.

Är det möjligt att få pengar tillbaka på köp med Marginalen Gold?

Ja, Marginalen Gold har ett bonussystem där du kan få poäng på dina köp som kan växlas som varor och tjänster. Detta gör det ännu mer fördelaktigt att använda kortet för både små och stora inköp.

Hur fungerar betalningsfria månader med Marginalen Gold?

Marginalen Gold erbjuder två betalningsfria månader per år. Detta ger dig flexibiliteten att skjuta upp betalningar utan extra kostnad, vilket kan vara särskilt användbart under svårare perioder eller oväntade utgifter.

Vad är den effektiva räntan för Marginalen Gold?

Den effektiva räntan för Marginalen Gold är 17,01 %.

Finns det några avgifter för kontantuttag med Marginalen Gold?

Ja, det finns en avgift för kontantuttag med Marginalen Gold och den är 3% (minst 35 kr). Det är därför viktigt att vara medveten om denna avgift innan du gör ett kontantuttag.

Hur bra är Marginalen Gold jämfört med Marginalen Banks andra kreditkort?

Marginalen Gold är ett av de bästa kreditkorten som erbjuds av Marginalen Bank. Med dess omfattande fördelar som 50 räntefria dagar och försäkringar, är det ett utmärkt val för en mängd olika behov.

Finns det någon åldersgräns för att ansöka om Marginalen Gold?

Ja, för att ansöka om Marginalen Gold måste du vara minst 20 år gammal. Dessutom krävs en årsinkomst på minst 120 000 kr.

Hur mycket kredit kan jag få med Marginalen Gold kortet?

Marginalen Gold kortet erbjuder en kreditgräns upp till 100 000 kronor. För mindre inköp kan du även få en räntefri kredit upp till 20 000 kr. Detta är särskilt användbart om du planerar större inköp eller resor.

Hur fungerar självriskeliminering på hyrbil med Marginalen Gold?

Marginalen Gold erbjuder en självriskeliminering för hyrbil. Detta innebär att du kan få upp till 10 000 kronor tillbaka om du råkar ut för en olycka eller skada på hyrbilen utomlands.

Hur fungerar bränsleförsäkringen om jag tankar fel bränsle?

Om du tankar fel bränsle, täcker Marginalen Gold upp till 3 000 kr för att dränera och rengöra bränslesystemet.

Vilka avgifter finns för att ta ut pengar i utlandet?

För kontantuttag i utlandet betalar du en avgift på 3% (minst 35 kr) plus en valutaväxlingsavgift på 1,65%. Du kan max ta ut 10 000 kronor per dag och max 2 gånger per dag.

Vad händer om jag inte betalar min faktura i tid?

Om du inte betalar din faktura i tid, tillkommer en påminnelseavgift och en dröjsmålsränta. Det är därför viktigt att betala minst det lägsta beloppet som anges på din faktura.

Finns det någon reseförsäkring inkluderad?

Ja, Marginalen Gold inkluderar en omfattande reseförsäkring. Denna täcker bland annat avbeställningsskydd upp till 20 000 kr och bagageförsening upp till 3 000 kr.

Hur länge har jag på mig att betala tillbaka för räntefria köp?

Du har upp till 50 dagar att betala tillbaka för räntefria köp med Marginalen Gold. Detta ger dig gott om tid att hantera din ekonomi utan extra kostnad.

Finns det någon åldersgräns för att ansöka om Marginalen Gold?

Ja, för att ansöka om Marginalen Gold måste du vara minst 20 år gammal. Dessutom krävs en årsinkomst på minst 120 000 kr.

Kreditkort jämförelse bakgrund
Intresserad av Marginalen Gold?

TILL ANSÖKAN