Marginalen Traveller

Marginalen Traveller är ett kreditkort som kostar 395 kr/år med en kredit på upp till 150 000 kr som du kan använda när du behöver. Du betalar endast ränta för den del av krediten du använder ifall du väljer att delbetala. Du har 56 räntefria dagar på hela krediten. Efter de räntefria dagarna är krediträntan 16,90 % på det utnyttjade kreditbeloppet.

Betalar du hela fakturabeloppet när räkningen kommer så tillkommer alltså ingen kreditränta på dina varuköp.

För att ansöka om kreditkortet från Marginalen Traveller måste du ha fyllt 20 år. Ansökan tar bara några minuter och du får svar direkt.

Klicka här för att ansöka nu!

Frågor och svar om Marginalen Traveller

Kan man logga in på Marginalen Traveller?

Ja, som kortinnehavare av ett Marginalen Traveller kreditkort kan du logga in på Mina Sidor hos kortutgivaren Marginalen Bank. Där inne kan du hitta en mängd information om ditt Marginalen Traveller kreditkort, som till exempel aktuellt saldo, lista över transaktioner och dina fakturor.

Hur funkar Marginalen Traveller kreditkort?

Marginalen Traveller kreditkort fungerar som de flesta andra kreditkort på så vis att du kan använda kortet för att handla på kredit och sedan betala tillbaka månaden därpå. Månaden efter du har gjort dina inköp med ditt Marginalen Traveller kreditkort får du en faktura och du kan då välja att betala tillbaka hela beloppet direkt eller dela upp betalningen på flera mindre betalningar.

Marginalen Traveller är ett kreditkort som inriktar sig lite extra på kunder som tycker om att resa och har flera förmånliga bonusar för resenären. Kreditkortet erbjuder också cashback för innehavare när de handlar i omkring 200 svenska e-butiker.

Samarbetar Marginalen Traveller med butiker?

Ja, Marginalen Traveller kreditkort samarbetar med omkring 200 svenska e-butiker, bland annat hotels.com och Nettbus. Den som innehar ett Marginalen Traveller kreditkort kan samla bonuspoäng genom att använda kreditkortet när man handlar.

Det som är något ovanligt i positiv bemärkelse när det gäller Marginalen Traveller kreditkort är att det går att kombinera bonusen med ett återbäringsprogram där kortinnehavaren kan få cashback när man handlar i över 200 svenska e-butiker.

Har Marginalen Traveller någon bonus?

Ja, Marginalen Traveller kreditkort erbjuder användarna möjligheten att samla bonuspoäng och ta del av förmånliga erbjudanden. Så fort du som kortinnehavare använder kortet för att göra ett inköp får du poäng. Att handla för 100 kronor ger 14 bonuspoäng hos Marginalen Traveller.

Poängen kan du som kortinnehavare sedan växla in mot resor med både tåg och flygplan, upplevelser eller reserelaterade produkter. Några bra exempel på sådana som går att växla in poängen mot är upplevelsepresenter från Livelt och resväskor från Samsonite.

Vilken kundtjänst har Marginalen Traveller?

Kortinnehavare som har ett Marginalen Traveller kreditkort når kundtjänst genom att kontakta kundtjänst hos kortutgivaren Marginalen Bank. Privatkunder kan ringa till kundservice på vardagar mellan klockan 8 och 20 samt på helger mellan klockan 9 och 17.

På sin hemsida har Marginalen Bank dessutom en utförlig sektion för frågor och svar där du som har ett Marginalen Traveller kreditkort kan hitta svar på många vanliga frågor som rör kreditkortet. Där finns också ett kundforum där du som kortinnehavare kan skriva in dina frågor och oftast få svar relativt snabbt.

Är Marginalen Traveller ett mastercard?

Ja, Marginalen Traveller kreditkort är ett mastercard. Kortet går att använda både för att handla med samt för att ta ut pengar ur en bankomat i hela Sverige men även i större delen av världen. Detta gör kortet att kortet är ett mycket bra alternativ för den som ska bege sig utomlands på resa och vill ha med sig ett kreditkort.

Marginalen Traveller kreditkort är ett mastercard kan användas ihop med Samsung Pay, Fidesmo Pay och Google Pay.

Hur sätts räntan på Marginalen Traveller?

Räntan på ett Marginalen Traveller kreditkort är 16,90 procent. Kortet har 50 räntefria dagar och som kortinnehavare väljer du själv om du vill betala hela fakturan på en gång eller om du vill dela upp den på flera mindre betalningar.

Varje månad måste dock minst 1/89 av skulden betalas och som minst 150 kronor.

Vilka betyg får Marginalen Traveller i olika recensioner?

Marginalen Traveller kreditkort får generellt sett goda betyg i olika recensioner, framförallt tack vare att deras reseförsäkring upplevs som mycket förmånlig.

Reseförsäkringen gäller om resan betalas till minst 75 procent med Marginalen Traveller kreditkort och innefattar ett flertal saker som till exempel avbeställningsskydd, resestartskydd, bagageförsening och olycksfall.

Helhetsbetyget för Marginalen Traveller kreditkort brukar hamna någonstans över genomsnittet.

Var hittar man sin faktura från Marginalen Traveller?

Med ett Marginalen Traveller kreditkort hittar du alltid dina fakturor digitalt när du loggar in på Mina Sidor. Du kan också hitta dina fakturor via Marginalen Bank app.

Med ett Marginalen Traveller kreditkort kan du enkelt ordna e-faktura genom att ansöka i din internetbank. Om du väljer e-faktura istället för pappersfaktura slipper du dessutom betala aviavgiften på 25 kronor i månaden.

Har Marginalen Traveller en app?

Marginalen Traveller kreditkort ges ut av Marginalen Bank och kortinnehavare kan därför med fördel använda sig av Marginalen Bank app där de kan se saldo, transaktioner och annan viktig information som rör Marginalen Traveller kreditkort.

Appen är gratis att ladda hem och finns att hämta hos de flesta stora appbutiker som till exempel Google Play och App Store. Appen har ett modernt gränssnitt och är väldigt enkel att navigera.

Vilka omdömen brukar Marginalen Traveller få?

Marginalen Traveller kreditkort brukar få blandade omdömen från användare på sidor där användare själva kan recensera och betygsätta olika produkter, tjänster och företag. Det användare framförallt ställer sig positiva till är den förmånliga reseförsäkringen som ingår när kortinnehavare betalar minst 75 procent av resan med sitt Marginalen Traveller kreditkort.

För innehavaren av ett Marginalen Traveller kreditkort ingår ett flertal saker i försäkringen såsom avbeställningsskydd, resestartsskydd, skydd mot bagageförsening med mera.

Finns e-faktura hos Marginalen Traveller?

Ja, det går att få fakturan från Marginalen Traveller kreditkort som e-faktura. Du registrerar e-faktura via din internetbank och får då fakturan digitalt varje månad.

Genom att välja e-faktura slipper du betala aviavgiften på 25 kronor som annars tillkommer för den som väljer att få en pappersfaktura skickad hem varje månad.

Kan jag ansluta Marginalen Traveller till autogiro?

Ja, det går att ansöka om autogiro när du är innehavare av ett Marginalen Traveller kreditkort.

Har Marginalen Traveller någon reseförsäkring?

Ja, Marginalen Traveller kreditkort har en mycket förmånlig reseförsäkring som gäller när du betalar minst 75 procent av din resa med ditt Marginalen Traveller kreditkort. Om resan betalas med kortet innefattar försäkringen bland annat avbeställningsskydd, bagageförsening, missat anslutningsflyg och olycksfall, för att nämna några saker.

Dessutom ingår självriskskydd för hem- och bilförsäkringen under tiden du är bortrest samt för eventuell hyrbil på resan.

Kan jag ta ut i bankomat med Marginalen Traveller?

Ja, det går att ta ut kontanter i bankomat med Marginalen Traveller kreditkort. Det fungerar både i Sverige och utomlands.

Läs mer om Marginalen Traveller

Jämför fler kreditkort