Moregolf Mastercard

Moregolf Mastercard är ett kreditkort som kostar 295 kr/år med en kredit på upp till 160 000 kr som du kan använda när du behöver. Du betalar endast ränta för den del av krediten du använder ifall du väljer att delbetala. Du har 56 räntefria dagar på hela krediten. Efter de räntefria dagarna är krediträntan 15,64 % på det utnyttjade kreditbeloppet.

Betalar du hela fakturabeloppet när räkningen kommer så tillkommer alltså ingen kreditränta på dina varuköp.

För att ansöka om kreditkortet från Moregolf Mastercard måste du ha fyllt 18 år. Ansökan tar bara några minuter och du får svar direkt.

Klicka här för att ansöka nu!

Frågor och svar om Moregolf Mastercard

Kan man logga in på Moregolf Mastercard?

Ja, du kan logga in på Moregolf Mastercard via Mina Sidor på Moregolfs hemsida. För att logga in behöver du verifiera din identitet med hjälp av en giltig identifieringsmetod som till exempel BankID eller Mobilt BankID.

Hur funkar Moregolf Mastercard kreditkort?

Moregolf Mastercard kreditkort fungerar precis som de flesta andra kreditkort i och med att du kan använda kortet för att handla på kredit och sedan får en faktura månaden därpå. När du fått fakturan kan du välja att betala tillbaka hela beloppet på en gång eller att dela upp betalningen och återbetala över en längre tidsperiod.

Med ett Moregolf Mastercard kreditkort samlar du också bonuspoäng vid varje köp du gör där du använder kreditkortet för att betala. Du får då en bonuspoäng för varje krona du handlar för. Bonuspoängen kan du sedan använda hos någon av Moregolf Mastercard kreditkorts samarbetspartners.

Samarbetar Moregolf Mastercard med butiker?

Ja, Moregolf Mastercard samarbetar med ett flertal olika butiker inom många branscher och som kortinnehavare kan du ta del av förmånliga erbjudanden hos dessa butiker. Eftersom Moregolf Mastercard kreditkort främst nischar in sig mot golfspelare så har många av Moregolfs samarbetspartners en tydlig golfkoppling.

Några sådana som kan nämnas är utpräglade golfbutiker som Golfstore, Dormy och Cutter & Buck.

Har Moregolf Mastercard någon bonus?

Ja, Moregolf Mastercard erbjuder ett bonussystem som är mycket populärt bland de som tycker om att spela golf. Bonussystemet hos Moregolf Mastercard kreditkort är utformat på så vis att du får en bonuspoäng för varje krona du spenderar.

Dessa bonuspoäng ger dig sedan bonuscheckar som du kan använda som betalning hos Moregolfs partners, samt på all golfklubbar som är anslutna till Svenska Golfförbundet.

Bonuschecken betalas ut varje gång du uppnår 10 000 poäng, vilket ger dig en värdecheck på 100 kronor. Du kan få max tio bonuscheckar per kalenderår.

Vilken kundtjänst har Moregolf Mastercard?

Kortinnehavare som har ett Moregolf Mastercard kreditkort använder sig av EnterCards kundtjänst som nås via telefon på helgfria vardagar mellan klockan 9 och klockan 18.

Det går även att kontakta kundservice genom att logga in på Mina Sidor hos Moregolf och där skriva din fråga i ett säkert meddelande.

Är Moregolf Mastercard ett mastercard?

Ja, Moregolf Mastercard kreditkort är ett mastercard. Med detta kort kan du både ta ut pengar och handla i butiker både i Sverige och utomlands. Kortet fungerar så gott som över hela världen.

Hur sätts räntan på Moregolf Mastercard?

Den nominella räntan med ett Moregolf Mastercard kreditkort är 15,39 procent och den effektiva räntan är 16,27 procent. Det innebär att Moregolf Mastercard erbjuder en relativt förmånlig ränta som står sig bra i konkurrens med andra kreditkort på marknaden.

Med ett Moregolf Mastercard kreditkort får du 55 räntefria dagar vilket är mycket förmånligt, även om de allra bästa kreditkorten på marknaden ofta erbjuder upp till 60 räntefria dagar.

Vilka betyg får Moregolf Mastercard i olika recensioner?

Moregolf Mastercard kreditkort får vanligen höga betyg när sajter som recenserar olika kreditkort säger sitt om kreditkortet. Något som ofta nämns som faktorer som drar upp betyget är dels det faktum att kortinnehavare får bonuspoäng motsvarande en procent av totalbeloppet varje gång de använder sitt Moregolf Mastercard kreditkort för att handla.

En annan sak som nämns i positiva ordalag är att innehavare av Moregolf Mastercard kreditkort kan ta del av väldigt förmånliga rabatter och erbjudanden på golfrelaterade produkter. Moregolf Mastercard kreditkort får dessutom beröm för att de har bra försäkringar, bland annat den heltäckande reseförsäkring som ingår.

Var hittar man sin faktura från Moregolf Mastercard?

Det enklaste sättet att hitta sin faktura från Moregolf Mastercard är att ansluta till e-faktura och därmed få fakturan papperslöst direkt i internetbanken. Du ansluter till e-faktura genom att söka på “MoreGolf” i internetbanken och därefter följa anvisningarna.

Om du väljer att betala med e-faktura kostar det inget extra. Väljer du däremot att ta emot en pappersfaktura tillkommer en avgift på 35 kronor per faktura.

Har Moregolf Mastercard en app?

Ja, Moregolf Mastercard har en egen app som är specialutformat just för kreditkortet. Inne i appen kan du som användare göra en mängd olika saker som exempelvis att se ditt saldo, ansöka om högre kredit eller överföra pengar från ditt kort till ditt bankkonto.

Appen har ett modernt gränssnitt och har i flera recensioner beskrivits som fräsch och enkel att använda. Moregolf Mastercard app hittar du i de flesta stora appbutiker som till exempel App Store och Google Play och det är gratis att ladda hem.

Vilka omdömen brukar Moregolf Mastercard få?

Moregolf Mastercard kreditkort brukar vanligtvis få ganska höga betyg på sajter där användare själva kan betygsätta olika produkter, tjänster och företag. Framförallt är det de som tycker om golf som är väldigt nöjda med kortet.

Något som är mycket populärt är de bonusar och erbjudanden med golfkoppling som användarna kan ta del av. Det faktum att Moregolf Mastercard kreditkort samarbetar med såväl Golfstore och Dormy som Svenska Golfförbundet gör att de kan ge golfspelare väldigt attraktiva erbjudanden. En annan sak som ofta drar upp betyget är att Moregolf Mastercard kreditkort har en mycket uppskattad heltäckande reseförsäkring.

Finns e-faktura hos Moregolf Mastercard?

Ja, det finns e-faktura hos Moregolf Mastercard och när du ska betala din faktura från Moregolf är e-faktura förmodligen det bästa alternativet eftersom du då slipper aviavgift.

Du ansluter till e-faktura genom att gå in på din internetbank och söka på “MoreGolf” och sedan följa instruktionerna som följer.

Kan jag ansluta Moregolf Mastercard till autogiro?

Nej, det går inte att ansluta ditt Moregolf Mastercard kreditkort till autogiro. Däremot kan du ansluta till internetbanken och på så vis få din faktura digitalt varje månad.

Har Moregolf Mastercard någon reseförsäkring?

För dig som har ett Moregolf Mastercard kreditkort ingår en väldigt förmånlig reseförsäkring som gäller kortinnehavaren, samtliga familjemedlemmar samt tre vänner. För att försäkringen ska gälla måste du betala minst hälften av resans kostnader med ditt Moregolf Mastercard kreditkort.

Kan jag ta ut i bankomat med Moregolf Mastercard?

Ja, du kan använda Moregolf Mastercard kreditkort för att ta ut pengar i bankomat. En uttagsavgift på 3 procent av beloppet, men alltid minst 45 kr, tillkommer.

Läs mer om Moregolf Mastercard

Jämför fler kreditkort