Kreditkort jämförelse bakgrund
Kreditkort jämförelse logo

Moregolf Mastercard


Moregolf Mastercard ett utmärkt kreditkort att överväga och ligger på plats 6 av 9 i vår lista över bästa kreditkort 2024.

Det bästa med Moregolf Mastercard

Moregolf Mastercard är inte bara ett vanligt kreditkort. Det är kreditkortet för dig som spelar golf och vill maximera dina förmåner. Från hole in one försäkring till bonus på alla köp, erbjuder detta kort dig det bästa inom golf och finans.

  • Moregolf Mastercard kreditkort
Effektiv ränta är 20,22 % vid betalning med e-faktura (24,73 % med pappersfaktura) vid en nyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2023-11-01).

Kortinformation

Moregolf Mastercard är inte som vilket kreditkort som helst. Det är skapat i ett unikt samarbete mellan Entercard Group AB och Svenska Golfförbundet. Kortet är designat med golffantasten i åtanke. En av de mest anmärkningsvärda aspekterna av detta kreditkort är möjligheten att delbetala årsavgiften till golfklubben. Detta är en unik förmån som man sällan stöter på i kreditkortsvärlden och ger golfspelare en möjlighet att sprida ut kostnaderna över året.

När det kommer till de finansiella detaljerna så har Moregolf Mastercard en kreditgräns som varierar mellan 20 000 kr och 160 000 kr. Detta gör det möjligt för kortinnehavare att göra större inköp och betala av dem över tid. Det finns också en årsavgift på 295 kr att ha i åtanke. Men innan du avskräcks av avgiften bör du tänka på de många förmånerna som kortet erbjuder. Till exempel får du 55 räntefria dagar på dina köp samt möjlighet att ta två betalningsfria månader per år. Detta ger en bra finansiell flexibilitet och hjälper dig att bättre hantera din ekonomi.

Men det som verkligen sätter Moregolf Mastercard på kartan är dess unika erbjudanden och förmåner. För det första, om du är en ivrig golfspelare kommer du att älska hole in one försäkringen. Denna försäkring blir automatiskt aktiv när du spelar på en bana som är ansluten till svenska golfförbundet. För det andra, kortet erbjuder bonus på alla köp. För varje 100 kr du spenderar får du 10 000 poäng som kan omvandlas till attraktiva rabatter och erbjudanden. Denna bonusmekanism gör att varje köp du gör känns som en liten vinst.

Betalningsmöjligheterna är också flexibla. Du kan antingen betala hela beloppet på en gång eller välja att delbetala över 6 eller 12 månader. Om du väljer att delbetala så tillkommer en extra kostnad så det är viktigt att du är medveten om detta. Ditt kontoutdrag kommer i form av en e-faktura som du kan hantera enkelt i din internetbank.

För den tekniskt kunnige är Moregolf Mastercard också kompatibelt med Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay, vilket ger dig möjligheten att utföra betalningar direkt från din smartphone. Detta tillsammans med den kompletterande reseförsäkringen gör kortet till en trevligt kort.

Om du behöver hjälp eller har frågor kring ditt kreditkort, är kundtjänsten öppen mellan 09:00 och 18:00. De har även en sektion med vanliga frågor och svar på deras webbplats för att hjälpa dig med de mest grundläggande frågorna.

För att kunna ansöka om detta kreditkort måste du uppfylla vissa grundkrav. Du behöver vara minst 20 år och ha en årsinkomst på minst 125 000 kr. Om du uppfyller dessa krav, har du en god chans att bli beviljad detta fantastiska kreditkort.

Det går också att skaffa extrakort, vilket kan vara användbart om du har familjemedlemmar som också spelar golf. Kostnaden för extrakortet är 150 kr och det kommer med samma förmåner som huvudkortet, inklusive hole in one försäkringen.

Sammanfattningsvis är Moregolf Mastercard inte bara ett kreditkort. Det är en helhetslösning för den golfälskande individen som också vill ha finansiella förmåner. Det erbjuder allt från hole in one försäkring till möjligheten att delbetala årsavgiften till golfklubben och sätter en ny standard för vad ett nischkort verkligen kan erbjuda.

Läs mer

Fördelar med Moregolf Mastercard

  • Hole in One försäkring
  • Bonus på alla köp
  • Upp till 55 räntefria dagar
  • Delbetalning av årsavgiften till golfklubben
  • Två betalningsfria månader per år

Nackdelar med Moregolf Mastercard

  • Årsavgift på 295 kr
  • Extra kostnad vid delbetalning

Bästa kreditkortet 2024

Moregolf Mastercard har fått högt betyg i flera recensioner och kategoriseras ofta som ett av de bättre kreditkorten för 2024 och på vår topplista ligger det på plats 6/9. Med 295 kr i årsavgift, bonus på alla köp och en räntefri period på upp till 55 dagar så är kortet mycket trevligt.

Omdöme av Moregolf Mastercard kreditkort

Vanliga frågor och svar om kreditkort från Moregolf Mastercard

Är Moregolf Mastercard ett kreditkort?

Ja, Moregolf Mastercard är ett kreditkort som erbjuds i samarbete mellan Entercard Group AB och svenska golfförbundet. Kreditgränsen varierar mellan 20 000 kr och 160 000 kr.

Hur är Moregolf Mastercard kopplat till golf?

Moregolf Mastercard är utvecklat med golffantasten i åtanke. Det erbjuder unika fördelar som att kunna delbetala årsavgiften till golfklubben som är anslutna till svenska golfförbundet.

Finns det en speciell tour kopplad till Moregolf Mastercard?

Ja, det finns en Moregolf Mastercard Tour, som är en turnering där kortinnehavare kan ta del av golfspel på olika banor.

Är kreditkort som Moregolf Mastercard värda det?

Ja, Moregolf Mastercard erbjuder en mängd unika förmåner, inklusive möjligheten att delbetala årsavgiften till golfklubben och hole in one försäkringar, vilket gör det mycket värdefullt för golfentusiaster. Dessutom får du bonuspoäng på alla köp du gör med kortet.

Hur fungerar Moregolf Mastercard som ett kreditkort?

Moregolf Mastercard fungerar som ett vanligt kreditkort men med tillägg av golf-specifika fördelar. Du kan använda det för att göra köp och sedan betala av skulden, antingen direkt eller genom att delbetala över 6 eller 12 månader.

Hur kvalificerar man sig för Moregolf Mastercard Tour?

För att kvalificera sig för Moregolf Mastercard Tour måste man vara innehavare av ett Moregolf Mastercard. Detaljerna för kvalificering kan variera, och det rekommenderas att logga in på mina sidor för mer information.

Varför skulle man välja ett kreditkort som Moregolf Mastercard?

Om du är en golfentusiast, ger Moregolf Mastercard dig många fördelar som är svåra att hitta hos andra kreditkort. Dessa inkluderar hole in one försäkring och möjligheten att delbetala årsavgiften till golfklubben.

Hur får jag tillgång till min Moregolf Mastercard information?

Du kan logga in på mina sidor via Moregolf Mastercards webbplats för att hantera ditt konto, se ditt saldo och ta del av aktuella erbjudanden.

Varför skulle jag välja kreditkort över bankkort?

Kreditkort som Moregolf Mastercard erbjuder en rad förmåner som inte finns med vanliga bankkort. Exempelvis kan du delbetala årsavgiften till golfklubben och ta del av hole in one försäkringar samt tjäna bonuspoäng på dina kortköp.

Vilket är det bästa kreditkortet för golfare?

För golfare är Moregolf Mastercard ett utmärkt val. Det erbjuder unika förmåner som hole in one försäkring och möjligheten att delbetala årsavgiften till golfklubben.

Vilket kreditkort ger mest bonuspoäng?

Moregolf Mastercard erbjuder bonus på alla köp. För varje 100 kr du spenderar får du 10 000 poäng som du kan använda för olika förmåner och erbjudanden.

Hur kan jag betala min Moregolf Mastercard faktura?

Du kan betala din Moregolf Mastercard faktura genom att logga in på mina sidor och följa instruktionerna. Du får också en e-faktura varje månad som du kan betala direkt eller delbetala i din internetbank.

Hur hanterar jag mitt Moregolf Mastercard konto?

Du kan hantera ditt Moregolf Mastercard konto genom att logga in på mina sidor. Där kan du se ditt saldo, göra betalningar och ta del av aktuella erbjudanden.

Vad krävs för att ansöka om Moregolf Mastercard?

För att ansöka om Moregolf Mastercard måste du vara minst 20 år gammal och ha en årsinkomst på minst 125 000 kr.

Hur mycket kostar det att ha ett Moregolf Mastercard?

Årsavgiften för Moregolf Mastercard är 295 kr. Det tillkommer även en avgift om du väljer att delbetala dina inköp.

Finns det några försäkringar inkluderade i Moregolf Mastercard?

Ja, Moregolf Mastercard inkluderar en hole in one försäkring och en kompletterande reseförsäkring.

Hur kan jag komma i kontakt med kundtjänsten för Moregolf Mastercard?

Du kan kontakta Moregolf Mastercards kundtjänst mellan klockan 09:00 och 18:00. För mer information och svar på vanliga frågor kan du också logga in på mina sidor.

Kreditkort jämförelse bakgrund
Intresserad av Moregolf Mastercard?

TILL ANSÖKAN