Kreditkort jämförelse bakgrund
Kreditkort jämförelse logo

Re:member Flex


Remember flex ett utmärkt kreditkort att överväga och ligger på plats 1 av 9 i vår lista över bästa kreditkort 2024.

Det bästa med Remember flex

Re:member flex är ett kreditkort som har fått högt betyg i flera recensioner inklusive vår. Det är ett flexibelt kreditkort som inte har någon årsavgift. Din individuell ränta sätts baserat på din kreditvärdighet.

Att ha ett kreditkort som Re:member flex är fördelaktigt på flera sätt. För det första är kortet användbart i hela världen eftersom det är ett Mastercard. För det andra har det ett rabattsystem som heter Re:member Reward och vilket ger rabatt och återbäring på shopping i över 300 olika butiker.

 • Remember flex kreditkort
Effektivränta 21,55 % (e-faktura) vid utnyttjad kredit på 30 000 kr. Totalt belopp som ska betalas är 32 454 kr. Uträknat utifrån exempel där krediten är återbetald på 12 månader (snitt 2 705 kr/mån), årsräntan 18,73 % och att räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag.

Kortinformation

Re:member flex, som är utgivet av EnterCard Group AB, är ett utmärkt kreditkort. Med 0 kr i årsavgift och upp till 56 dagar av räntefri kredit så får du frihet.

Först och främst, låt oss tala om den räntefria krediten. Re:member flex erbjuder dig upp till 56 dagar av räntefri kredit. Detta är mer än bara en förmån, det är en livlina som kan spara dig tusentals kronor varje år. Om du betalar hela beloppet inom dessa 56 dagar så behöver du inte oroa dig för några extra kostnader.

Om du behöver mer tid att betala så är det bra att veta att räntan på re:member flex sätts individuellt. Den kan vara allt från 9,74–28,24% beroende på din kreditvärdighet. Om du inte betalar hela beloppet inom den räntefria perioden så blir den effektiva räntan 8,12%-24,95% vid utnyttjad kredit.

Vad gäller kreditgränsen så erbjuder re:member flex upp till 120 000 kr i kredit. Det ger dig en enorm finansiell frihet att göra allt från att köpa en ny TV till att boka en spontan semester. Men kom ihåg att om du inte betalar tillbaka hela beloppet inom den räntefria perioden så kan räntekostnader snabbt dra iväg.

Ett annan viktig fördel är den kompletterande reseförsäkringen med avbeställningsskydd. Det är inte bara en vanlig reseförsäkring utan det är en kompletterande reseförsäkring som kan vara en livräddare i nödsituationer. Denna kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd är ett måste för alla som reser regelbundet eller planerar en stor resa i den närmaste framtiden.

För dem som gillar att shoppa så kommer re:member flex kreditkort med ett inbyggt rabattsystem kallat re:member reward. Detta program ger dig rabatt i över 300 olika butiker. Allt du behöver göra är att logga in på re:member's hemsida och du kan börja få återbäring.

När det kommer till att betala dina räkningar så erbjuder re:member flex flera praktiska alternativ. Du kan välja att få en e-faktura, vilket gör det enkelt att hålla koll på dina utgifter och betalningar eller så tar du en pappersfaktura för 39 kr per månad. Det minsta inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr men högst skulden på kontot. Det betyder att varje månad ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3% men högst skulden på kontot.

Med allt detta sagt så är det lätt att se varför re:member flex kreditkort är ett av de bästa kreditkorten på marknaden idag. För att få fullständiga villkor och mer information, besök re:member's hemsida där du kan läsa mer.

Läs mer

Fördelar med Re:member flex

 • 0 kr i årsavgift: Med re:member flex får du den fantastiska fördelen av 0 kr i årsavgift. Detta gör kortet till ett utmärkt val för dem som letar efter ekonomiskt fördelaktiga alternativ.
 • 120 000 kr i kredit: Re:member flex erbjuder upp till 120 000 kr i kredit, vilket ger dig finansiell frihet att göra större inköp eller hantera oväntade utgifter.
 • Räntefri period på upp till 56 dagar: En av de mest attraktiva fördelarna med re:member flex är den räntefria perioden på 56 dagar. Detta ger dig tid att betala tillbaka det utnyttjade beloppet utan extra kostnader.
 • Effektiv ränta: Den effektiva räntan på re:member flex sätts individuellt, vilket kan vara en fördel om du har god kreditvärdighet.
 • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd: Re:member flex kommer med en kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd, vilket gör det till ett utmärkt val för resenärer.
 • Remember reward: Detta kreditkort kommer med rabattsystem som ger dig rabatt i över 300 olika butiker.
 • Betalningsskydd Plus: Re:member flex erbjuder även betalningsskydd plus, en extra säkerhet om du skulle råka ut för sjukdom eller arbetslöshet.

Nackdelar med Re:member flex

 • Effektiv ränta 21,55 % vid utnyttjad kredit: Den effektiva räntan på 9,74% - 28,24% kan vara hög för dem som inte betalar tillbaka hela beloppet inom den räntefria perioden.
 • Betalning om lägst 35 kr per uttag: Det tillkommer en avgift på lägst 35 kr per uttag eller 3 %, vilket kan bli kostsamt om du ofta tar ut kontanter.
 • 1,75% på valutakursen: Om du använder re:member flex kreditkort för köp i utländsk valuta, tillkommer en avgift på 1,75% på valutakursen, vilket kan vara en nackdel om du ofta reser utomlands eller handlar i utländsk valuta.

Bästa kreditkortet 2024

Re:member flex har fått högt betyg i flera recensioner och kategoriseras ofta som ett av de bästa kreditkorten för 2024 och på vår topplista ligger det på plats 1/9. Med 0 kr i årsavgift, individuell räntesättning och en räntefri period på upp till 56 dagar är det lätt att se varför det anses vara det bästa valet.

Omdöme av Remember flex kreditkort

Vanliga frågor och svar om kreditkort från Remember flex

Är Re:member Flex kreditkort bra?

Ja, Re:member Flex kreditkort är ett utmärkt val för många konsumenter. Det kommer med 0 kr i årsavgift, en räntefri kreditperiod på upp till 56 dagar och ett generöst rabattsystem kallat Re:member Reward.

Hur är Re:member Flex recensionerna?

Re:member Flex har generellt sett mycket positiva recensioner. Användare uppskattar den långa räntefria perioden, inga årsavgifter och det omfattande reward-programmet.

Vad är det allmänna omdömet kring Re:member Flex?

Omdömet kring Re:member Flex är överlag mycket positivt. Med en effektiv ränta på 16,01% vid utnyttjad kredit på 30 000 kr och en räntefri period på upp till 56 dagar, är det ett av de mest konkurrenskraftiga kreditkorten på marknaden.

Hur fungerar betalning av räkningar med Re:member Flex?

Du kan använda ditt Re:member Flex kort för att betala räkningar via internetbank. Det är en smidig och enkel process.

Hur får jag mitt Re:member Flex kort?

Efter godkänd ansökan och kreditprövning skickas Re:member Flex kortet till din registrerade adress. Det tar oftast inte mer än några arbetsdagar.

Finns det några flashback-trådar om Re:member Flex?

Ja, Re:member Flex har diskuterats i olika trådar på Flashback. De flesta användare har positiva erfarenheter och rekommenderar kortet, särskilt för dess belöningssystem och inga årsavgifter.

Vad är Remember Flex Reward?

Remember Flex Reward är kortets egna belöningssystem. För varje köp du gör samlar du poäng som du sedan kan använda för att få rabatter i över 300 webbutiker eller byta mot andra förmåner.

Hur kan jag använda Remember Flex för delbetalning?

Remember Flex erbjuder möjligheten att dela upp betalningar. Kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 200 kr eller 3 % beroende på vilket som är högst.

Finns det något betalningsskydd för Remember Flex?

Ja, Remember Flex erbjuder en tjänst som heter Betalningsskydd Plus. Detta är en försäkring som hjälper dig med månadsbetalningarna om du skulle bli arbetslös eller sjukskriven.

Hur fungerar Remember Flex när jag är utomlands?

När du är utomlands kan du använda ditt Remember Flex kort precis som hemma. Kom ihåg att en valutaväxlingsavgift på 1,75% på valutakursen tillkommer för köp i utländsk valuta.

Hur fungerar uttag med Remember Flex?

För varje kontantuttag med Re:member Flex tillkommer en avgift på 3 % av uttaget belopp, minimum 35 kr.

Hur fungerar Remember Flex med Apple Pay?

Remember Flex är kompatibelt med Apple Pay, vilket gör det möjligt att göra smidiga och säkra betalningar med din iPhone eller Apple Watch.

Finns det några rabatter eller erbjudanden med Remember Flex?

Ja, med Re:member Flex får du tillgång till rabatter i över 300 webbutiker genom deras Reward-program.

Kan jag ha ett extrakort till Remember Flex?

Ja, det är möjligt att beställa ett extrakort till Remember Flex. Detta kan vara användbart om du till exempel vill dela kontot med en familjemedlem.

Kan jag logga in på mitt konto för Remember Flex?

Ja, som korthållare kan du logga in på ett personligt konto via Remember Flex hemsida. Där kan du bland annat se ditt saldo, dina transaktioner och hantera dina inställningar.

Hur kontaktar jag kundtjänst för Remember Flex?

Kundtjänst för Remember Flex kan nås via telefon eller e-post. De har även en FAQ-sektion på sin hemsida där du kan få svar på vanliga frågor.

Vad är den maximala kreditgränsen för Remember Flex?

Den maximala kreditgränsen för Remember Flex är 120 000 kr, men den sätts individuellt baserat på din ekonomiska situation.

Hur fungerar Remember Flex med Samsung Pay?

Liksom med Apple Pay är Remember Flex kompatibelt med Samsung Pay och betala är enkelt. Detta gör det enkelt att göra betalningar med din Samsung-telefon.

Finns det en ångerrätt för Remember Flex?

Ja, du har 14 dagars ångerrätt från det att avtalet gäller. Detta ger dig möjlighet att avbryta din ansökan och stänga ditt konto utan extra kostnad.

Hur fungerar kompletterande reseförsäkring med Remember Flex?

Remember Flex kommer med en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Detta ger dig extra trygghet när du reser, och försäkringen aktiveras automatiskt när du betalar minst 75% av din resa med kortet.

Kan jag använda Remember Flex för online-shopping?

Ja, Remember Flex är utmärkt för online-shopping. Du får inte bara en säker och smidig betalningslösning utan också tillgång till Remember Reward-programmet där du kan få rabatter.

Kreditkort jämförelse bakgrund
Intresserad av Remember flex?

TILL ANSÖKAN