Remember flex

Remember flex är ett kreditkort som kostar 0 kr/år med en kredit på upp till 120 000 kr som du kan använda när du behöver. Du betalar endast ränta för den del av krediten du använder ifall du väljer att delbetala. Du har 56 räntefria dagar på hela krediten. Efter de räntefria dagarna är krediträntan 9,74-24,74 % på det utnyttjade kreditbeloppet.

Betalar du hela fakturabeloppet när räkningen kommer så tillkommer alltså ingen kreditränta på dina varuköp.

För att ansöka om kreditkortet från Remember flex måste du ha fyllt 20 år. Ansökan tar bara några minuter och du får svar direkt.

Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Klicka här för att ansöka nu!

Frågor och svar om Remember flex

Har Remember flex någon bonus?

Ja, som kortinnehavare av ett Re:member flex har du tillgång till re:member reward vilket innebär att du kan ta del av upp till 25 procents rabatt i över 300 butiker på nätet. Några kända butiker som erbjuder rabatter till kortinnehavare är Hotels.com, Adlibris och Ellos.

Vilken kundtjänst har Remember flex?

Remember flex har en kundtjänst du kan nå både via telefon och genom att skicka in din fråga via Mina Sidor. Om du vill skicka in din fråga via Mina Sidor behöver du först logga in och legitimera dig med hjälp av BankID eller Mobilt BankID. Remember flex har också en utförlig Frågor och Svar-sektion där du kan hitta svar på många vanliga frågor.

Är Remember flex ett mastercard?

Ja, kreditkortet Remember flex är ett Mastercard. Med Re:member flex har innehavaren individuell ränta och behöver inte betala någon årsavgift. Om du har ett Remember flex kreditkort väljer du själv hur du betalar tillbaka – antingen allt på en gång eller lite varje månad.

Hur sätts räntan på Remember flex?

Räntan på Remember flex kreditkort bestäms individuellt. Vilken ränta du får beror på uppgifterna du lämnar när du ansöker om kreditkortet, din ekonomiska situation samt andra faktorer som kan påverka, till exempel om du har betalningsanmärkningar sedan tidigare. Om du har ett fast jobb eller är arbetslös är också faktorer som kan påverka.

Vilka betyg får Remember flex i olika recensioner?

Remember flex får genomgående höga betyg i de flesta recensioner. Remember flex är ett kreditkort som både är bra och prisvärt, speciellt för den som föredrar att handla på nätet och gillar att resa.

Remember flex har ett stort mervärde i och med att det inte kostar något extra men ändå erbjuder flera olika försäkringar. Bland annat ingår en omfattande reseförsäkring och ett förmånsprogram som erbjuder upp till 25 procent rabatt på produkter i över 300 butiker på nätet.

Om du främst är ute efter ett kort som ger dig bonus bör du dock titta vidare efter något annat kreditkort eftersom det i så fall finns flera som erbjuder förmånligare bonusar än Remember flex.

Var hittar man sin faktura från Remember flex?

Fakturan från Remember flex hittar du enkelt när du loggat in under Mina Sidor. Där kan du också enkelt genomföra inbetalningar när som helst. Även ditt OCR-nummer och bankgiro-numret du ska betala in till hittar du på Mina Sidor. Informationen finns även att tillgå i re:members app samt på dina fakturor.

Har Remember flex en app?

Ja, Remember flex har en app som är populär bland användarna eftersom den är väldigt enkel och smidig att använda. I appen kan du som användare se ditt saldo, dina transaktioner och fakturainformation, samt ansöka om utökad kredit och föra över pengar till ditt bankkonto.

Vilka omdömen brukar Remember flex få?

Remember flex brukar genomgående tilldelas höga betyg på sidor där användare recenserar olika tjänster som till exempel kreditkort. Det användarna är mest nöjda med är att det är ett bra kreditkort för den som tycker om att resa och även handla varor via nätet.

Något många tar upp som positivt i sina recensioner är det faktum att Remember flex är avgiftsfritt men samtidigt erbjuder flera olika försäkringar. Detta faktum gör att kortet upplevs som mycket förmånligt.

Finns e-faktura hos Remember flex?

Ja, det finns e-faktura hos Remember flex. Om du vill ha e-faktura kopplat till ditt Remember flex kort anmäler du det på din internetbank genom att söka på remember flex och ange detta som mottagare. Du behöver också ange kontonummer, namn, e-postadress samt telefonnummer.

Vilket kontonummer du har hos Remember flex hittar du på Mina Sidor eller på en tidigare faktura.

Kan jag ansluta Remember flex till autogiro?

Nej, det går inte att ansluta Remember flex till autogiro. På sin hemsida motiverar kortutgivaren bakom Remember flex detta med att de istället har e-faktura som är ett miljövänligt, säkert och enkelt sätt att betala fakturor. Kortutgivaren poängterar också att kortinnehavaren på så vis sparar pengar eftersom denne då slipper att betala någon aviavgift.

Har Remember flex någon reseförsäkring?

Ja, Remember flex kreditkort har en mycket förmånlig reseförsäkring som du som kortinnehavare kan ta del av. När du bokar din biljett och betalar med ditt Remember flex kreditkort får du automatiskt en bra reseförsäkring som ger skydd mot många olika oväntade situationer som kan uppstå när man befinner sig på resande fot.

Att ha en bra reseförsäkring är jätteviktigt om du är utomlands och något skulle hända. Det kan handla om allt ifrån att bagaget försvinner till olyckor och sjukdomar. Då är det skönt att veta att man har en bra reseförsäkring som ger extra trygghet.

Kan jag ta ut i bankomat med Remember flex?

Ja, du kan ta ut pengar i bankomat med Remember flex både i Sverige och utomlands. När du tar ut kontanter eller växlar pengar i en bankomat med Remember flex kreditkort tillkommer en avgift som ligger på tre procent av beloppet som tas ut. Minsta avgift som tas ut är på 35 kronor.

Med ett Remember flex kan du ta ut pengar från en bankomat hur ofta du vill. Den enda begränsningen är totalbeloppet som inte får överstiga 30 000 kronor per vecka.

Läs mer om Remember flex

Jämför fler kreditkort