Shell Mastercard

Shell Mastercard är ett kreditkort som kostar 0 kr/år med en kredit på upp till 100 000 kr som du kan använda när du behöver. Du betalar endast ränta för den del av krediten du använder ifall du väljer att delbetala. Du har 56 räntefria dagar på hela krediten. Efter de räntefria dagarna är krediträntan 18,40 % på det utnyttjade kreditbeloppet.

Betalar du hela fakturabeloppet när räkningen kommer så tillkommer alltså ingen kreditränta på dina varuköp.

För att ansöka om kreditkortet från Shell Mastercard måste du ha fyllt 18 år. Ansökan tar bara några minuter och du får svar direkt.

Klicka här för att ansöka nu!

Frågor och svar om Shell Mastercard

Har Shell mastercard en app?

Nej, Shell mastercard har ingen egen app. Däremot kan du som innehavare av ett Shell mastercard kreditkort ladda hem St1-appen och registrera ditt kreditkort där, så kan du använda appen för att tanka mobilen.

Vilka omdömen brukar Shell mastercard få?

På sidor där användare själva kan lämna omdömen och sätta betyg på olika produkter, tjänster och företag brukar Shell mastercard kreditkort som regel få relativt höga betyg. Betygen brukar landa omkring 4 stjärnor av 5 totalt sett.

När användare lämnar skriftliga omdömen finns det ett par saker som sticker ut i positiv bemärkelse som gör att Shell mastercard kreditkort får ett högt betyg. Det förmånliga bonusprogrammet där användare får bonus även när de använder kortet utomlands är en sak som sticker ut. Att Shell mastercard kreditkort inte har någon årsavgift samt att kortinnehavare får rabatt på drivmedel är två andra positiva saker som nämns.

Finns e-faktura hos Shell mastercard?

Ja, det går att registrera e-faktura kopplat till ditt Shell mastercard kreditkort. Det är något som rekommenderas i och med att du då slipper fakturaavgiften som annars ligger på 35 kronor i månaden.

Läs mer om Shell Mastercard

Jämför fler kreditkort